fbpx

Vi er glade når vores kunder er tilfredse

Her ser du en video af, hvor nemt det er at tørre kalk bort efter at NoCalc er installeret.

Læs herunder, hvad vores kunder siger om NoCalc.

Det er et godt produkt. Der hvor vi kan se det virker er på håndvaske-toiletter-brusekabine og vaskemaskinen, som er meget nemmere at rengøre. Kalken forsvinder ikke, men vi er stoppet med at bruge skrappe rengøringsmidler.

Jan Svendsen

Vissenbjerg

Nem og enkel at installere.
Med NoCalc er det blevet nemmere at rengøre vores armaturer og bruseniche og varmelegemet i elkedlen er stort set uden kalkbelægninger. Min kone kan mærke at håret ikke føles så “fladt”, som før.
Så kan absolut anbefale NoCalc.

Brian Aut. VVS installatør

Nyborg

God og prisbillig løsning til fjernelse af dine kalk problemer.
Jeg har nu haft min NOCALC filter monteret i 3 måneder og er godt tilfreds.
Konen og jeg var ret irriterede over alt det kalk der satte sig rundt omkring i køkken og badeværelse.
Især glas væggene på vores store brusekabine var meget udsatte.
Når vi havde brugt en dag på at rengøre/afkalke den, gik der jo ikke mere end et par uger før det var galt igen.
Men efter vi har monteret NOCALC filtret har vi ikke afkalket kabinen og den er stadig fin.
Når det virker på disse glasvægge så må jeg jo gå ud fra at det også virker alle de ”usynlige” steder.
Så de bedste anbefalinger herfra

Jan Andreasen

Herning

Vi kan smage vores kaffe er blevet mere intens i smagen. Vi kan også se, at det er blevet nemmere at gøre rent, da aflejringer på armatur, vandhaner og bruseniche ikke sidder fast. Vi er glade for at NoCalc ikke fylder ret meget i vores skab.

Jill & Leif

Næsby

Vi er glade for den vejledning og anbefaling NoCalc/Remo Trading gav os.
Vi købte en NoCalc kalkløser som vi er glade for. Bedst kan det ses på vores gryder når vi koger vand til æg m.m. så er der ikke kalk pletter i det omfang vi før så.
Så det ser alt i alt godt ud.

Bo

Odense V

Vi installerede filterelementet under en større renovering af huset, da vi har meget kalk i vandet i vores område. Jeg var først i tvivl om det overhovedet virkede, for vi havde stadig masser af kalk alle steder, og dette på trods at vi har skiftet alle rør efter vandmåleren. Det viste sig, at det var vores fyr, der trængte til en afsyring, og efter dette var gjort, har vi slet ikke haft nogen problemer.
Vi kan ikke umiddelbart smage forskel på vandet, men det er helt tydeligt lettere at tørre kalkpletter væk, hvis man har glemt at tørre dem af i farten. Vi har en sort køkkenvask, hvilket gør kalken meget tydelig, og denne kan vi fjerne med en fugtig klud, uden brug af kemikalier, hvilket jo er dejligt med en travl hverdag. Det samme er gældende på vores
badeværelse, hvor vi har mørke klinker. Vores kaffemaskine kører flere gange hver dag og blev normalt afkalket cirka hver anden uge. Vi har endnu ikke afkalket maskinen (efter 5 ugers kørsel) og røret indeni er stadig helt rent og uden kalk. Vi vil klart anbefale det til andre, der har problemer med kalk.

Mathias Munkholm Jensen

Næstved

Vi overtog i 2014 et hus i Aarhus N med NoCalc installeret og har benyttet det 100% siden og vi har i modsætning til min tidligere bolig i samme område ikke haft problemer med kalk i brusere, kaffemaskiner, kogekedler og vaskemaskiner siden. Jeg bruger ca. 2 NoCalc filterelementer om året til et forbrug på ca. 55 m3 vand (middelhårdt) årligt samt 1 stk. rustfrit forfilter om året. Det sidste kunne godt holde lidt længere ved at bruge et par minutter på at rense det.

Poul

Aarhus N

Jeg har haft NoCalc installeret i 1 måneds tid, og må indrømme, at jeg er meget imponeret. Et af stederne hvor man kan se, den er effektiv, er på vores el-kedel. Før vi fik NoCalc kunne man se hvordan kalken flød rundt i vandet, nu er der intet at se. Et andet sted, hvor det også er rigtig tydeligt, er på vores blandingbatterier. Der er næsten ingen kalk tilbage, og det der er, er nemt og tørre af. Dertil kommer at det er en yderst simpel installation.

Michael Laursen

Auning

Vi har haft NoCalc i et par måneder, var skeptisk, men da montering var enkel og prisen rimelig, gav vi det en chance. Vi kan nu se tydelig forskel på badearmatur, kogekedel og kaffemaskinen, som ikke ‘snorker’ længere. Rengøring af indendørs glasvinduer er lettere og shampoo-forbruget er blevet mindre.

Benny

Fårup

Jeg er meget positiv over NoCalc. Efter montering har jeg ingen problemer med kalkaflejringer på armaturer eller i brusenicher og ellers er de meget lettere at tørre af. Jeg kan ikke smage forskel på vandet før / efter montering af NoCalc.

Absolut et top produkt.

René Friis

Lemming

Efter 3 mdr. er jeg stadig fuldt ud tilfreds. Alt er stort set kalk frit. Før skulle man tørre af på blandings batterierne. Nu kan det lige klares med en våd klud, så er de flotte igen. Selv strygejernet skal man bare hælde i. Og til de penge, så det bare afsted VVS’eren. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png?_nc_eui2=AeGrzyCNPrXZwTT7aAO3TZbtQePZ-IHar7fmhyQxLp6mle2BIpNy9VPQJJP52Ctmoy7y1Dit4CgFr60lDkE5Rq9cqJAG9GqRvGrPCH-ZL8QJPw

Tak for et godt produkt.

Kim Sørensen

Odense SV

Rengøringen af armaturer mm er blevet meget nemmere efter vi fik installeret NoCalc.

Kristian Torp /Torp Tømrer & Snedker ApS

Nørresundby

Vi synes, at det fungerer godt med NoCalc. Når vi tager drikkevand er det ikke længere helt mælkehvidt som før. Jeg synes at kunne mærke det på huden også efter et bad og virker som om shampooen skummer mere/der skal bruges mindre.
Generelt oplever vi det også nemmere at tørre af, hvis der fx er spildt vand og uden at det så laver rander.
Så alt i alt er vi glade for NoCalc.

Kent og Christina

Årslev

Udover at spare penge på kalkfjerner bruger vi mindre tid på rengøring af vandhaner og vaske, samt brusere og toiletter – det føles godt at jeg tilmed belaster miljøet mindre, ved at minimere brugen af kemikalier. Det filtrerede drikkevand er langt mere appetitligt og kaffen har mere volume, jeg glædes endvidere over at mine installationer og apparater (Quooker, vaske- og opvaskemaskine mv) nu kan opnå længere levetid, ved at de beskyttes mod kalkophobninger. Jeg er derfor rigtig glad ved vi valgte NoCalc.

Pernille & Peter

Odense

Vi er meget positive over resultatet, efter vi har sat NoCalc på. Vi har på ingen måde de samme kalkaflejringer på vores glasvæg i brusekabinen og vores vandhaner kalker ikke til mere. Det skal siges at vi har skiftet fire vandhaner i køkkenet på 2 år nu. 
Kan klart anbefale dette produkt. 

Andi

Bogø

Isterningmaskine KFC Odense
Vi har siden vores åbning i foråret haft problemer med at isterningerne klumpede sammen, samt maskinen ofte skulle rengøres/skrabes af så den så præsentabel ud i restauranten.
Vi har siden august haft NoCalc monteret på maskinen. I de 3 måneder har der ikke været problemer med sammenklumpede isterninger.
Maskinen er nu stort set uden kalk, og tørres bare over som almindelig rengøring.
Vi har sparet en del arbejdstimer og haft en isterningsmaskine der fungerer uden problemer efter installationen af NoCalc.

Restaurantchef

KFC Odense

Vi var trætte af at skulle afkalke kaffemaskine og el kedel hver 14. dag, og kiggede efter noget som kunne mindske kalken, eller bare evnen til at den kunne blive siddende.
Vi fandt NoCalc og fik monteret den midt i september, eller jeg gjorde uden min kone vidste det. Om aftenen da vi skulle have kaffe spurgte hun om jeg havde købt ny type kaffe? Da hun syntes den smagte meget stærk, så måtte jeg jo fortælle den lille hemmelighed. Næste morgen brugte jeg mindre bønner til kaffen, så smagte den igen som den plejede.
Jeg afkalkede både kaffemaskine og elkedel og, her efter en måned ligner elkedelen stadigvæk en ny afkalket.
Jeg er yderst tilfreds med resultatet og produktet og vil bestemt anbefale det til andre der gerne vil spare på afkalkningen.
P.S. brusekabinen er heller ikke ordnet siden og der er heller ikke kalk aflejringer, blot lidt kalk støv som kan tørres af med en klud.

Thomas

Rødby

Vi har for ca en måned siden fået monteret No Calc og kunne allerede efter få dages brug mærke og se et positivt resultat,
vi kan smage forskel på vandet både som drikkevand og som kaffe og the.
Vi kan mærke det på vores bade,
håret og huden føles anderledes efter bad.
Vi kan se på fliserne i badeværelserne at der ikke sætter sig kalk i samme omfang som før.
Et supergodt produkt til en yderst rimelig pris.

Ole og Susse Durbahn

Amager

Jeg har nu haft NoCalc monteret i næsten 2 måneder og er meget imponeret. Jeg valgte at give NoCalc en chance, da jeg har sorte klinker på badeværelset og en glas-brusekabine, som ofte har skulle rengøres for kalk-aflejringer. Efter monteringen har jeg ikke gjort brug af stærkere rengøringsmidler end Ajax. Hverken på fliser, i brusekabine eller på armaturer. Aftørring et par gange om ugen er nok. Det virker bare! Endvidere har vandbeholderen på min Nespresso maskine heller ikke set skyggen af kalk – dette på trods af at jeg aldrig får den tømt for vand. Jeg kan klart anbefale NoCalc. Ikke nok med at man sparer på stærkere rengørings-midler og skåner miljøet, man letter også arbejds- og rengøringsbyrden for sig selv.

Tine Andersen

Odense

Vi har fået installeret NoCalc for ca. 3 måneder siden og er meget begejstret for resultaterne. Vi kan især se det på badeværelserne hvor kalkpletterne rundt på vores blandingsbatterier er minimale og ej heller så meget kalk på klinkerne på brusevæggene.. og det der er, er nemmere at tørre af. Ligeledes så er der tydelig forbedring af kalk aflejringer i vores elkedel. Så alt i alt stor tilfredshed og helt klar anbefalelsesværdig herfra..

Jesper og Karin

Hasmark

NoCalc er Value for Money
Vi var trætte af kalk og konstant afkalkning af bl.a. elkedel, fliserne i brusekabinen og brusehovedet. Det skal siges at vi bor i Sakskøbing og afkalkede ca. hver 4 uge.
Så problemet skulle løses. Valget stod mellem et blødgøringsanlæg eller et andet produkt.
Efter at have snakket med Brian fra NoCalc omkring fordele og ulemper valgte vi at give NoCalc chancen – det har vi ikke fortrudt!
Vi fik monteret et NoCalc doseringssystem med forfilter i starten af januar og her 2 måneder efter kan følgende forskelle nævnes:

* Ingen afkalkning af elkedel, brusehoved m.m.
* Vores amerikaner køleskab med vandaftapning har nu fået fuldt tryk igen. (tidligere var der et begrænset tryk, sikkert grundet kalkophobning)
* Mindre aflejringer, som nemt går væk ved almindelig rengøring.
* Renere vand som smager skønt og stadigvæk er fyldt med mineraler.
* Vi bruger mindre sæbe og vaskemiddel og tøjet føles blødere efter vask.

Alt dette til bare 2595 kr, hvilket må siges at være alle pengene værd.
Det skal nævnes at NoCalc kun kræver et filterbytte indimellem, så intet afløb, ingen elektricitet og ingen påfyldning af salt.

De bedste anbefalinger herfra.

Jacob Tvede Ejer & direktør 2T Byg Danmark

Sakskøbing

Vi har fået NoCalc installeret sidst i januar, og fra at vores el kedel var totalt sat til med kalk, er den nu kalkfri. 
Vi har også opdaget, at vi bruger færre kaffebønner og stadig samme smag. 
Det er også meget nemmere at vaske bil+ den almindelige rengøring er blevet væsentlig nemmere. Jeg kan derfor varmt anbefale NoCalc

Conny

Otterup (Nordfyn)