fbpx

Fordele ved NoCalc

  •  Renere badeværelse, brusere, toiletter og vandhaner
  • Spar op til 30% af dit forbrug på rengøringsmidler
  • Glas og bestik forbliver pænt
  • Ved bekæmpelse af kalk sparer du tid, energi og penge
  • Ingen elektricitet, afløb eller returskyl/regenerering
  • 100% sikkert at drikke og bevarer vigtige mineraler i vandet
  • Forlænger levetiden på VVS-installationer: Vaskemaskine, opvaskemaskine, varmeveksler, varmelegemer, osv.
  • Ændrer ikke på smagen af dit drikkevand
  • Blødere hud og kan reducere hudirritation
NoCalc passer på miljøet

Traditionelle blødgøringsanlæg bruger elektricitet og er ikke specielt miljøvenlige. De fleste anlæg skal regenere flere gange om ugen, hvilket betyder at mange tusinde liter rent vand, sammen med salte, hvert år skylles direkte ud i afløbet. NoCalc er et miljøvenligt alternativ til dette. Minimal vedligeholdelse, intet afløb, ingen elekticitet, ingen regenerering, men beskytter alle husets VVS-installationer mod korrosion og kalkophobning. Det eneste der kræves er at skifte et filter efter ca. 35-40.000 liters forbrug eller efter 1 år. NoCalc er 100% godkendt til drikkevand og bevarer de vigtige mineraler vores gode drikkevand har og som kroppen nyder godt af.

Succes i kampen mod kalkophobninger og korrosion

NoCalc er en revolutionerende og økonomisk måde at behandle hårdt vand på. NoCalc er et innovativt system, som beskytter hele husets vvs-installationer, inkl. varmesystemer, mod kalkophobninger samt korrosion forårsaget af blødt vand. NoCalc doserer en lille mængde pulver af fødevarekvalitet (mindre end 5ppm), som neutraliserer (indkapsler) calcium i vandet, så der ikke dannes kalkophobninger. Denne metode respekterer og overholder WHO & FAO’s grænseværdier til produkter af fødevarekvalitet tilsat drikkevand. Enhedens opbygning gør at den altid doserer den præcise mængde i forhold til vandforbrug. Der er ingen risiko for fejl og overdosering. NoCalc er effektiv, lille og nem at få plads til. Kræver et minimum af vedligeholdelse og er et miljøvenligt produkt. Drikkevandet er absolut 100% sikkert at drikke og lever op til dansk lovgivning og DS-EN 1212 standard. NoCalc vil spare dig for penge – garanteret.

Ekstra sikkerhed med NoCalc XL PLUS forfilter

I Danmark får vi rent drikkevand fra vandværket . Dog kan der fra vandværket og ud til forbrugeren forekomme små urenheder i rørsystemet. Især hvis man får vand fra egen brønd kan skidt og urenheder ofte forekomme. Her kan NoCalc XL PLUS forfilter installeres. Filtret filtrerer små urenheder, sand og skidt fra vandet inden det løber igennem NoCalc filtersystem. Dette forlænger levetiden for filtersystemet, men også for dine VVS-installationer.